Tapas

Voor buffetten met bami, nasi en witte rijst ben je bij ons niet aan het juiste adres (een chinees restaurant kan dat vele malen beter dan wij), maar voor een tapas buffet in Alblasserdam en omgeving wél! Wat tot de mogelijkheden behoort? Een combinatie van kleine gerechtjes, salades, soepen, vlees van de barbecue én een mooie dessertplank achteraf. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar zorgt er ook voor dat er voor iedere gast iets lekkers ligt. Bovendien kun je iedere ronde afwisselen, zodat je elke keer weer verrast wordt. Een paar ideeën om je op weg te helpen voor jouw tapas buffet in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland of omgeving:

Antipastiplank Een borrelplank met diverse vleeswaren, kazen, pesto, olijven en gezouten amandelen
Luxe borrelhapjes Keuze uit o.a. wraps met zalm en kip, bruchetta, nacho’s met garnalen. Of bekjik ons volledig assortiment borrelhapjes
Salades Caprese, Griekse, pasta-pesto, rundvlees, bulgur
Luxe broden Met diverse smeersels: kruidenboter, aioli en olijventapenade
Dessertplank Een lekker toetje, met diverse soorten taarten, bars en aankleding

Tapas buffet Alblasserdam

Een tapas buffet ingericht naar jóuw wensen

Een tapas buffet is eigenlijk een mooie combinatie van onze borrelhapjes en vlees van de barbecue. En het voordeel? Het is helemaal ingericht op wat jij lekker vindt. Combineer het met koffie (inclusief een lekkere cappuccino) en thee achteraf, laat ons het servies meenemen, en jij bent klaar om te vieren en genieten met de mensen om je heen!

Ben je benieuwd of er andere combinaties mogelijk zijn? We gaan graag met je in overleg om jouw feestje helemaal naar wens in te vullen. Neem contact op via het contactformulier of app ons.
Tapas buffet Alblasserdam