Feest

Ben je op zoek naar catering voor een feest? Wij zijn er voor je! Bij je thuis, op de zaak of ergens anders – wij ontzorgen je overal! Want een feestje vieren is leuk, maar een feestje vieren en écht genieten is leuker!

Voor de catering van een feest door ons geef je jouw wensen aan óf laat je je inspireren door wat we je te bieden hebben.

Catering voor een feest

Borrelhapjes

Een feest is niets zonder lekkere hapjes! Begin je de middag of avond met een barbecue of tapas? Of start jouw gelegenheid wat later en ga je direct voor borrelhapjes? Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. Of wat dacht je ervan om de avond af te sluiten met een warme snack, zoals kipsaté of een zakje frites?

Drankjes

Ons drankaanbod is binnenlands gedistilleerd, en bestaat uit diverse soorten fris, rode en (droge) witte huiswijn (beide De Martino), zoete witte wijn, rosé, Radler (Amstel), alcoholvrij bier en (tap)bier (beide van Heineken), jonge, citroen- en bessenjenever. Heb je een specifieke wens of wil je hier iets aan toevoegen? Het is mogelijk om uit te breiden met bijvoorbeeld Bacardi Blanca, Malibu en Smirnoff Vodka. Vraag het ons gerust! Het is zowel mogelijk om drankjes op nacalculatie te verzorgen als in een drankarrangement.

Bediening

Het is natuurlijk mogelijk om qua catering voor je feest alleen hapjes en/of drank door ons te laten bezorgen, maar wil je écht van je eigen feestje genieten? Dan blijven wij erbij en zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. We lopen met hapjes rond, staan achter de bar, halen glazen op en serveren (zo nodig en in overleg) ook drankjes uit. Zodat jij écht kunt genieten van en met de mensen om je heen!

Partyverhuur

Wil je je écht nergens druk om maken? Laat ons dan de benodigde spullen meenemen! Van glaswerk tot statafels en van lichtspots tot de Blade tap: we bouwen én ruimen alles op zonder dat jij daar over na hoeft te denken. Op de pagina Partyverhuur zijn alle mogelijkheden te vinden. Ben je op zoek naar iets dat wij niet hebben? Geef het aan, zodat wij er via één van onze partners alsnog voor kunnen zorgen!