Reviews

Wij zijn blij met onze tevreden klanten! Laat zij je helpen beslissen of wij iets voor je zijn.

Corina Koster
Corina Koster
2023-12-19
Met de praktijk nu al een aantal keer catering geregeld via Arne en Mandy en elke keer is het heel goed! Heldere afspraken, korte lijnen en het aller belangrijkste: lekker eten! En meer dan genoeg voor iedereen. Het wordt leuk neergezet, na afloop weer opgehaald. Niks geen omkijken naar. Bij de volgende nascholing of praktijk activiteit hopen we weer een beroep op jullie te doen!
Mirjam van der vlies
Mirjam van der vlies
2023-10-17
Een leuk en ontspannen tropical party in de achtertuin gevierd met Easy Catering. Alles mocht en niks moest. Lekkere hapjes die rond gelopen werden en een gezellige bar waar drankjes geserveerd werden. Kun je teminste zelf ook feest vieren op je verjaardag!👌🎆🥳 Aanrader!
Leonard Spor
Leonard Spor
2023-09-15
Arne en Mandy verzorgde het buffet gedurende onze bruiloft. (Daggasten). We hadden een strak programma en een flink aantal gasten. Als bruidspaar werden we bij aankomst dan ook zeer aangenaam verrast dat alles tot in de puntjes was geregeld. Daarbij was het diner, werkelijk fantastisch!! Dank voor jullie bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag!
Leendert van den Brink
Leendert van den Brink
2023-08-22
Mandy en Arne hebben de catering van ons tuinfeest met ca. 35 personen perfect verzorgd. Het eten was heerlijk en de drankjes werden prima geregeld. Ook de afstemming vooraf verliep soepel, en door jullie inzet hebben wij niets hoeven doen op de dag zelf. Van harte aanbevolen!
Sander Bongers
Sander Bongers
2023-07-10
Wat een goede catering voor de receptie die wij hebben gehouden. We hebben met elkaar nagedacht over de invulling en Arne en Mandy hebben alles helemaal verzorgt. We hebben een heerlijke bbq gehad, jammer van de regen, maar dit mocht de pret niet drukken. Super bedankt, en zeker een aanrader voor grotere groepen!!!
Erny en Ton de Vries - Mooren
Erny en Ton de Vries - Mooren
2023-05-12
De voorbereidingen verliepen erg goed. Er werd heel goed meegedacht en Mandy en Arne gaven goede tips. Het eten was super lekker! Alles was fantastisch verzorgd en dankzij de prachtige tent was zelfs de regen geen spelbreker. Kortom: een heel geslaagd feest! Easy Catering is zeker aan te bevelen! Top!!
Jorinda Markestein
Jorinda Markestein
2023-01-23
Jullie hebben gezorgd voor een super leuk feest ter gelegenheid van een 50ste verjaardag. Flexibel, heel veel opties en meedenken vooraf. Op het feest zelf heerlijk gegeten en gedronken en alleen maar positieve reacties van onze gasten. Meer dan tevreden! Bedankt! - Gert en Jorinda
Anna Janse
Anna Janse
2023-01-01
Arne en Mandy hebben ons kraamfeest super verzorgt. Zelfgemaakte macarons bij de koffie/thee en heerlijke koude en warme hapjes bij de borrel. Zelf hoefde we hierdoor nergens meer aan te denken en konden we genieten van het feestje.
Alida de Vries
Alida de Vries
2022-06-18
Arne en Mandy hebben ons feestje echt van begin tot eind fantastisch verzorgd! De hele bbq met alles er op en er aan was heerlijk, goede kwaliteit van al het eten, het zag er mooi uit en het liep allemaal op rolletjes. Ze namen alles uit handen, van de borrelplank en drankjes tot aan de desertplank en het opruimen. Ze gaan lekker hun gang tussen de gasten, zijn relaxed en ontzorgen je daarmee volledig. Echt top!
Leanne Van Nes
Leanne Van Nes
2022-03-29
Alles goed geregeld en goed verzorgd op ons feestje! Lekkere hapjes!
Simon Polinder
Simon Polinder
2023-06-02
recommends
Easy Catering denkt met je mee. Overleggen goed. Serveren heerlijk eten. Kortom van harte aanbevolen!
Michelle Van de Griend
Michelle Van de Griend
2020-12-24
recommends
Super lekker gegeten vanavond! Bedankt voor de goede service, wij hebben genoten van onze eerste kerst samen!😊
Martin Van der Tempel
Martin Van der Tempel
2020-01-13
recommends
Goede en vlotte service en de gerechten van zowel het tapas buffet als het dessert buffet waren top. Goede kwaliteit, lekker bereid en meer dan genoeg en voor ieder wat wils.
Marlies Bouman
Marlies Bouman
2018-12-24
recommends
Erg blij met de hulp van Arne & Mandy van Easy Catering bij een lunch van onze kerk gisteren met meer dan 400 gasten! Vooraf heldere afstemming en op de dag zelf leveren ze de service precies zoals gedacht. Met hun klantvriendelijke en relaxte insteek zijn zij wat ons betreft hét perfecte cateringteam!
Michelle Rijken
Michelle Rijken
2018-08-04
recommends
Via Facebook had ik een oproepje geplaatst voor een cateraar op de bruiloft van mijn vriendinnetje. Arne reageerde daarop en vroeg om de details, niet veel later kreeg ik van Mandy een uitgewerkt plan per mail. Twee ontzettend lieve en begripvolle mensen die van begin tot eind met je meedenken. Het diner zelf verliep vlekkeloos en alles werd door hen uit handen genomen. Na afloop heb ik van veel gasten complimenten gekregen over de catering, het eten was namelijk ook nog eens heerlijk!
Willemien van den Hout
Willemien van den Hout
2018-03-14
recommends
Op 3 maart werd ik in de ochtend verrast door een ontbijtje van easycatering, wat een leuk verjaardagscadeau! Om 10 uur stond Mandy op de stoep met een mand vol spullen, bordjes, bestek, ham, kaas, een grote kan jus d’orange, verse broodjes en zelfs thee (precies wat ik lekker vind in de ochtend). Mandy heeft alles neergezet op tafel en wij konden beginnen aan ons ontbijtje. Wat hebben wij lekker gegeten, veel te veel natuurlijk (en nog was niet alles op!). Helemaal leuk was dat we alles na gebruik weer in het mandje mochten zetten en dat we niets hoefden af te wassen of op te ruimen. Zo wil ik iedere dag wel beginnen!
Liza Kruit
Liza Kruit
2018-01-25
recommends
Mandy en Arne verzorgden tijdens het Zij Lacht event hapjes en drankjes voor 350 vrouwen. Alles was tot in de puntjes verzorgd, de drankjes stonden precies op tijd klaar, de borrelhapjes stonden direct op tafel en alles was lekker. Bovendien doen Mandy en Arne hun naam helemaal waar: alles was makkelijk. Geen klusje was te veel gevraagd en de communicatie was altijd helder en gemakkelijk. Chapeau!
Moniek van Tol
Moniek van Tol
2017-08-27
recommends
Super service! Goede communicatie, Arne en Mandy kunnen goed aanvoelen en inspringen op de wensen van hun klanten. Zij hebben er voor gezorgd dat we de bruiloft in onze tuin zo konden vieren zoals wij dat in gedachte hadden. Ze hebben veel mogelijkheden en alles is bespreekbaar!
Babs Den Dekker
Babs Den Dekker
2017-03-25
recommends
Heerlijke broodjes! Goed georganiseerd waardoor er veel werk uit handen werd genomen:) bedankt!!!
Tom Den Dekker
Tom Den Dekker
2017-03-25
recommends
Alles tot ik de puntjes geregeld. Erg persoonlijk en super service! De lunch was heerlijk. Thanks!