Buffetten

Wij werken heel graag op maat, maar misschien komt het je net wat beter uit om uit van tevoren samengestelde buffetten te kiezen. Op deze pagina vind je een aantal van onze basisbuffetten, die we met enige regelmaat verzorgen. Deze buffetten kunnen we zowel ’s middags als ’s avonds verzorgen. Misschien zit er iets voor je bij? Natuurlijk is dit is een greep uit de mogelijkheden, en is het geen probleem om ieder buffet helemaal naar wens aan te passen.

Zo bestel je buffetten bij ons

Je geeft je bestelling aan ons door via onderstaande menu’s. Je bestelling is definitief zodra deze door ons is bevestigd. De factuur voor het buffet ontvang je na afloop. Onderstaande prijzen zijn exclusief bezorgkosten en partyverhuur. Natuurlijk verzorgen wij zo nodig ook borden, bestek en andere benodigdheden. In de winkelwagen kun je dit, en eventueel andere opmerkingen, doorgeven in ‘notities’.

Let op: voor ieder buffet geldt een minimale besteltijd van enkele dagen tot een week. Twijfel je of je nog bij ons kunt bestellen of heb je een andere, dringende vraag? Neem dan contact met ons op! In overleg is er soms meer mogelijk dan gedacht, zodat we jou kunnen helpen vieren en genieten.

Basis buffet

 24,50

Ben je op zoek naar een basis buffet met voor ieder wat wils? Kies dan voor deze variant! Dit buffet is te bestellen vanaf 20 personen.  

Categorie:

Luxe broodjesbuffet

 15,90

Een broodjesbuffet bestaande uit drie soorten, luxe belegde broodjes en een kom soep per persoon. Wij zorgen voor een mix van de volgende krokante broodjes: gezond, brie, eiersalade, tonijnsalade en filet americain.

Categorie:

Basis broodjesbuffet

 12,20

Een basis broodjesbuffet bestaande uit drie soorten, gesorteerde broodjes (kaas, kipfilet en ham) en een kom soep per persoon.

Categorie: