Catering

Voor catering in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en de regio Molenlanden ben je bij ons aan het juiste adres! Wat wij zoal doen? In het kort: barbecue, tapas en feestavonden, maar ook lunch en ontbijt. Ons motto is: vier en geniet, met elkaar! Als we jou dat gevoel mogen bezorgen, zijn wij meer dan tevreden. We verzorgen vooral catering in Alblasserdam en de regio eromheen, maar verder rijden is voor ons geen probleem.

Partyverhuur en catering in Alblasserdam e.o.

Heb je méér dan alleen catering nodig? Ook voor partyverhuur zit je goed. Een kleine tap, koelaanhanger, serviesgoed of bierbankensets huren? Wij helpen je, zodat jouw feestje precíes is zoals je het in gedachten hebt.

Wil je weten wie je in huis haalt? Dat snappen we. We komen dan ook graag bij je langs om kennis te maken, je wensen door te spreken en die vervolgens te vertalen in een passend voorstel. Zo weet je of ons concept bij je past en je jouw gelegenheid met een gerust hart uit handen geeft. Ook ben je voor een kennismaking van harte welkom bij ons in Alblasserdam.

Zullen we kennismaken?

Kijk gerust rond, en mocht je vragen hebben: vul het contactformulier in, app of bel. We werken graag op maat, zodat we je kunnen helpen jouw evenement of gelegenheid tot een succes te maken!

Catering in Alblasserdam

Foto: Willemijn van der Wal