Over ons

Easy Catering zag in 2012 het levenslicht toen Arne en zijn studiegenoot Hanneke Meesters voor extra studiepunten de nieuwjaarsreceptie van Vlakglas Recyling Nederland organiseerden. Na deze opdracht met succes afgerond te hebben en een korte evualatie (“hey, dit kunnen we vaker doen!”) was het bedrijf ‘Easy Catering’ geboren.

Na een jaar besloot Hanneke zich op andere dingen te richten, en stond Arne alleen aan het roer van Easy Catering. In 2014 leerden Arne en Mandy Wittekoek (toen nog Den Dekker 😉 …) elkaar kennen, en niet veel later vond zij haar weg in het bedrijf. Op 3 augustus 2016 resulteerde dat in de groei van Easy Catering van Eenmanszaak naar VOF.

In Easy Catering combineren wij onze liefde voor lekker eten, mensen, samen werken en ontzorgen.

Over ons Over ons
Arne heeft al meer dan tien jaar horeca-ervaring in het binnen- en buitenland. Zo werkte hij onder andere bij Ahoy Rotterdam, Van der Valk hotel Ridderkerk, XO-lounge-bar in Krems an der Donau (Oostenrijk) en Grandcafe Burgerzaken in Ridderkerk. In de zomer van 2013 deed hij ervaring op bij een traditioneel Oostenrijks wijnfeest. Hij is service- en doelgericht, houdt ervan initatief en leiding te nemen en loopt over van de ideeën.

Mandy heeft negen jaar werkervaring in verschillende sectoren: van de retail en de zorg tot aan de journalistiek. Ze weet wat het is om te ontzorgen, voelt mensen goed aan en is servicegericht.