Over ons

‘Hoe lang doen jullie dit al?’, is één van de meest gestelde vragen als we over ons bedrijf vertellen. En als je ons die vraag al eens gesteld hebt, zul je het antwoord kennen: Arne startte Easy Catering in 2012, samen met zijn studiegenoot Hanneke Meesters. Toen wij (Arne en Mandy) elkaar in 2014 leerden kennen, was Hanneke intussen een andere weg ingeslagen en besloot Mandy af en toe te helpen bij een cateringopdracht. En dat beviel goed! Op 3 augustus 2016 groeide Easy Catering dan ook van eenmanszaak naar VOF, waarna we anderhalve maand later ook nog eens in het huwelijksbootje stapten.

In Easy Catering combineren wij onze liefde voor lekker eten, mensen, samenwerken en ontzorgen. Wij houden van het persoonlijke contact dat we met onze opdrachtgevers hebben, zowel tijdens het feestje als in de voorbereiding ernaartoe.

Welke ervaring nemen wij mee?

Arne heeft al sinds 2009 horeca-ervaring in het binnen- en buitenland. Zo werkte hij onder andere bij Ahoy Rotterdam, Van der Valk hotel Ridderkerk, XO-lounge-bar in Krems an der Donau (Oostenrijk) en Grandcafé Burgerzaken in Ridderkerk. In de zomer van 2013 deed hij ervaring op bij een traditioneel Oostenrijks wijnfeest. Hij is service- en doelgericht, houdt ervan initiatief en leiding te nemen en loopt over van de ideeën.

Mandy heeft al minstens zo lang werkervaring in verschillende sectoren: van de retail en de zorg tot aan de journalistiek. Ze weet wat het is om te ontzorgen, voelt mensen goed aan en is servicegericht.

Zie je het met ons zitten?

We maken graag een afspraak om bij je langs te komen, zodat we jouw feestje op maat kunnen uitvoeren. App ons of gebruik het contactformulier. Spreken we je snel?