Barbecue

Een barbecue is leuk om zelf te verzorgen, maar het af en toe uit handen geven is de ultieme vorm van genieten. Wij verzorgen barbecue catering in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en omgeving voor degenen die willen vieren en genieten met de mensen om hen heen. Barbecue catering

Inspiratie voor jouw barbecue op maat

Onze barbecues zijn volledig op maat, maar we geven je graag inspiratie. Gemiddeld zijn dit de onderdelen van onze barbecue catering:

Vlees Hamburger, kipsaté, diamanthaas
Vis Gerookte zalm (van de smoker!), garnalenspiezen
Salades Caprese, Grieks, rundvlees, bulgur, pasta-pesto (advies: twee à drie soorten per barbecue)
Luxe broden Van de lokale bakker, inclusief drie soorten smeersels (olijventapenade, kruidenboter en aioli)
Sauzen Diverse soorten

Een paar aanvullende suggesties van onze kant? Laat ons het serviesgoed meenemen én het drinken en glaswerk verzorgen.  Sluit je barbecue daarnaast af met koffie (inclusief cappuccino), thee en een heerlijke dessertplank!
Barbecue catering

Ontvang een voorstel op basis van jouw wensen

Heb je iets anders in gedachten of ben je benieuwd naar de aantallen? We doen alles in overleg. Gemiddeld kost een barbecue zo’n € 25,- à € 30,- per persoon, maar dit is enkel een schatting. Geef ons jouw wensen door en we maken een offerte op maat voor jouw barbecue catering.

Bak je tóch liever zelf? Dan bezorgen we met liefde een barbecue to go, met alles erop en eraan. We verzorgen het vlees, de salades, broden, smeersels en sauzen én wat je nodig hebt om dit alles te bakken.
Barbecue catering