Groot bord huren

 0,25

Op zoek naar een groot bord voor bij een diner, barbecue of andere gelegenheid? Deze borden zijn de juiste aanvulling.

Categorie:

Beschrijving

Wil jij een groot bord huren voor jouw barbecue, diner of andere gelegenheid? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Deze witte, porseleinen borden zijn niet alleen duurzaam (want we gebruiken ze keer op keer), maar staan ook nog eens mooi op een buffet of dinertafel. Bovendien zijn ze de perfecte kleur om het eten dat jij verzorgt (of wij voor je verzorgen!) te accentueren.

Een groot bord huren om heerlijk eten op te serveren?

Of je nu alleen grote borden bij ons huurt of dat je ons ook het eten laat verzorgen – wij zijn je graag van dienst. De kans is echter groot dat je méér dan alleen borden nodig hebt. Mogen we je dan wat suggesties doen? Wat denk je van bestek of glaswerk? Misschien heb je wel dessertbordjes nodig of juist koffiekopjes. Ook voor meer dan alleen (klein) materiaalverhuur ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je misschien zitplekken creëren of heb je een tent nodig? Met onze handige bierbankensets zorg je in één keer voor diverse zitplekken, in informele stijl.

Kunnen we je nog meer ontzorgen?

Dat doen we natuurlijk graag. Misschien kunnen we je de bediening of het eten uit handen nemen? Laat ons weten hoe wij je kunnen helpen. We gaan graag met je in gesprek!

spacer