Over ons

Easy Catering is in 2012 tot leven gekomen toen Arne Wittekoek en Hanneke Meesters, studiegenoten aan de NHTV Breda, voor extra studiepunten de Nieuwjaarsreceptie van Vlakglas Recyling Nederland organiseerden. Na deze opdracht met succes afgerond te hebben en een korte evualatie (“hey, dit kunnen we vaker doen!”) was het bedrijf ‘Easy Catering’ geboren.

Na een jaar besloot Hanneke zich op andere dingen te richten, en stond Arne alleen aan het roer van Easy Catering. In 2014 leerden Arne en Mandy Wittekoek (toen nog Den Dekker 😉 …) elkaar kennen, en niet veel later vond zij haar weg in het bedrijf. Op 3 augustus 2016 resulteerde dat in de groei van Easy Catering van Eenmanszaak naar VOF.

In Easy Catering combineren Arne en Mandy hun liefde voor lekker eten, mensen, samen werken en ontzorgen.

VOF

Relevante werkervaring

Arne heeft al meer dan 10 jaar horeca-ervaring in het binnen- en buitenland, zo heeft hij onder andere gewerkt bij Ahoy Rotterdam, Van der Valk hotel Ridderkerk, XO-lounge-bar in Krems an der Donau (Oostenrijk) en Grandcafe Burgerzaken in Ridderkerk. In de zomer van 2013 heeft hij ook gewerkt bij een traditioneel Oostenrijks wijnfeest. Hij is service- en doelgericht, houdt ervan initatief en leiding te nemen en loopt over van de ideeën.

Mandy heeft 9 jaar werkervaring in verschillende sectoren: van de retail en de zorg tot aan de journalistiek. Ze weet wat het is om te ontzorgen, voelt mensen goed aan en is servicegericht.

OCB 18-05-2016