MVO

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij dragen goede doelen een warm hart toe en zullen, als dit mogelijk is, meehelpen aan een mooi resultaat.

Waar hebben wij ons al voor ingezet:

Voetbal kijken voor Cycle for HopeCycle for Hope
Op 13, 18 en 23 juni 2014 hebben wij meegeholpen bij de organisatie en realisatie van drie succesvolle avonden, waarbij er voetbal gekeken werd om geld in te zamelen voor Stichting De Hoop.Wij hebben zorg gedragen voor de aankleding en opbouw van de locatie, de inkoop van de dranken en het eten, en het serveren hiervan. Het uiteindelijke bedrag wat wij hebben kunnen realiseren was €1022,-

 

Benefietdiner ten behoeve van de ALS-stichtingTour du ALS
Op 19 februari 2015 hebben wij meegeholpen aan een driegangenmenu om geld in te zamelen voor Tour du ALS.
Het menu bestond uit tomatensoep, kipsaté met frites, salade en kroepoek, brownies met vanille-ijs en slagroom.

 

Bijdrage aan RunUnited in RidderkerkRun_United_2-720x380
Op 18 april 2015 werd er in Ridderkerk een hardloopwedstrijd georganiseerd ten behoeve van de Kledingbank en de FoodCompany. Wij waren door de organisatie gevraagd of wij het eten en drinken op het evenement konden verzorgen. Wij hebben zorg gedragen voor de inkoop van de producten en het klaarmaken en verkopen van de producten.

 

Bijdrage aan Holiday@Home
Op 29 april 2015 hebben wij meegeholpen aan een Spaanse “thuisvakantie” in het Elisabeth Centrum in Breda. Dit was een project van een afstuderende studente aan de NHTV in Breda. Wij waren aanwezig om de ouderen een “Spaanse beleving” te bezorgen.

 

Vriend van Spartaan 1920Spartaan-20-logo
In de zomer van 2015 zijn wij vriend van Spartaan 1920 uit Rotterdam geworden. Wij dragen sport een warm hart toe, en als wij hieraan mee kunnen werken doen wij dat van harte.

 

Benefiet High Tea en Diner voor stichting BootvluchtelingBootvluchteling
Op 10 oktober 2015 hebben wij  een high tea en een diner georganiseerd voor stichting Bootvluchteling. Op deze dag organiseerden wij een high tea en een driegangendiner. De high tea bestond uit een groentebouillon en een variatie aan hartige en zoete hapjes. Het diner bestond uit linzensoep met stokbrood en hummus, kipsaté met salade, frites en kroepoek, brownies met vanille-ijs, slagroom en chocolaatjes.
Dit evenement heeft uiteindelijk €1895,- opgeleverd welke wij hebben overgemaakt naar de stichting. Voor meer informatie, klik hier.